fredag 5 april 2013

Världens bästa deo!!!

I kid you not! Det är verkligen världens
bästa deo!!

Det här behöver du:
Kokosolja (med eller utan kokosdoft)
Bikarbonat
Potatismjöl (eller maizena)

Mät upp lika delar av de tre ingredienserna. Smält kokosoljan i ett vattenbad och blanda i bikarbonaten och potatismjölet. Ha eventellt i några droppar valfri eterisk olja (jag använder eukalyptus). Häll över i lämplig burk och låt svalna i rumstemperatur. Färdigt!!

Den slutliga konsistensen blir som en kräm lite beroende av hur kallt eller varmt den förvaras.

Min syster hittade receptet till den här deon på internet och för att prova den ordentligt gjorde jag en massa testburkar och gav till mina andra två systrarna plus min mamma. Alla tycker att den fungerar fantastiskt!  Den är gjord av ingredienser som är ätbara och extremt billiga. Sedan jag började använda den mår mina armhålor fantastiskt och jag luktar inte svett ens när jag inte orkar duscha på några dagar. Bye bye dyra, giftiga, dåliga, parfymerade skräpdeodoranter!!

6 kommentarer:

 1. Med lika delar, menar du då vikt eller volym? Vill gärna prova denna deo!

  SvaraRadera
 2. Volym menar jag! Jag tror att du kommer att bli supernöjd!!

  SvaraRadera
 3. Håller på och testar nu :-) jag gjorde en liten omgång på ca en matsked av varje och la till en droppe eukalyptusolja bara för att det luktar så gott. Ska bli intressant att se hur det går.

  SvaraRadera
 4. BRA JOBBAT! Toppa det, bajsindustri!

  SvaraRadera
 5. Gör samma fast utan potatismjölet. Kanondeo!
  Har du kollat på tandkräm? Jag slutade med det för två år sedan då det är fluor i och det vill inte jag få i mig. Körde helt utan, tog typ en vecka före det började kännas fräscht. Har haft några "återfall" när jag saknade mintyfresch pepsodent illusionen men det sved som tusan och tandköttet blödde (som det slutat göra helt) massor. Nu prövar jag lite olika mest för att variera mig. Kokosolja-ok, olika flourfria tandkrämer men i slutändan så finns det olika saker i dom också för att dom måste hålla så jag håller mig till vatten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad säger tandläkaren och hur gula blir dina tänder?

   Radera

Bloggintresserade